Організація харчування групи іноземних туристів з Італії кількістю 50 чоловік в ресторані першого класу
33

ВИСНОВОК

 

 

Економічна реформа в країні, розвиток туризму, тісні контакти із зарубіжними країнами, необхідність створення розвинутої туристичної інфраструктури висувають високі вимоги до рівня підготовки спеціалістів для підприємств готельно-туристичної галузі.

Працюючи над темою своєї курсової роботи, я намагався дослідити якнайбільше літературних джерел. Глибокі теоретичні знання дають більші результати при проведенні практичного дослідження, пошуку первинних даних на конкретному підприємстві. Теоретичні і практичні дослідження дали змогу зрозуміти всі особливості організації обслуговування харчування іноземних туристів.

В сучасних ринкових умовах і розвитку туристичної галузі потрібно більше приділяти уваги роботі і зв’язкам з іноземними туристами. А для цього потрібно вкладати гроші в інфраструктуру і якісне обслуговування готельно-туристичного комплексу. Поставлені завдання були виконані, адже я визначив спектр основних та додаткових послуг; вивчив особливості роботи з індивідуальними туристами та групами туристів.