Все про конструктор LEGO
3

різноманітних конструкцій. Стандартизований набір деталей дозволяє складати різні конструкції, економлячи час на виготовлення спеціальних деталей та не вимагаючи спеціальної підготовки для створення складних систем. Може використовуватись для створення конструкцій тимчасового використання та для дитячої творчості.

Коли ми говоримо «конструктор», то маємо на увазі Lego. Дійсно, сьогодні емблема Lego – одна з найбільш впізнаваних у світі.

Давно і міцно увійшли конструктори лего в наше життя і стали улюбленою іграшкою наших дітей. Всі діти люблять грати, а Lego як не можна краще підходить для цього. Конструктори Lego абсолютно безпечні для маленьких непосид і можуть захопити їх на тривалий час , так як підходять не тільки для гри, а й для розвитку малюків. Будь-яка іграшка для дітей не повинна бути марною. Lego ідеально підходить для розвитку, ігри та розваги малюків. Сам того не помічаючи в процесі гри малюк без особливих зусиль розвиває посидючість і так важливу в його віці дрібну моторику, а отже і свій головний мозок.

 Малюки всі звикли пробувати "на зуб" і дуже важливо, що конструктори лего є абсолютно безпечними , тому що матеріал, який використовується для його виготовлення, не містить ніяких токсичних речовин. Всі деталі конструктора володіють високим порогом міцності і їх досить складно зламати, але навіть якщо малюкові це вдасться, він не пораниться о гострі краї іграшки. Дуже зручно, що деталі конструктора зроблені таким чином, що можуть з'єднуватися різними способами, так як вони виготовлені всі за певним стандартом з високим ступенем точності, що дозволяє з'єднувати їх без особливих зусиль. Основою будь-якого набору конструктора є цеглинки Lego, які представляють собою порожнистий пластмасовий блок, що з'єднується з усіма іншими цеглинками. Набори конструктора можуть містити колеса для машин, фігурки людей і тварин, дорожні знаки і так далі. Набори Lego дають можливість збирати не тільки моделі будівель, але і будь-які транспортні засоби (машини, кораблі, літаки) і є яскравим прикладом модульності іграшок. Дуже важливо, що творці конструктора Lego враховують інтереси хлопчиків і дівчаток, тому для представників обох статей можна знайти цікаву і захоплюючу іграшку, а деякі тематичні серії конструктора можуть бути цікаві і тим і іншим. Тематичні серії конструктора ідеально підходять для сюжетно рольових ігор дітей, тут кожна дитина може спробувати себе в ролі пілота, поліцейського або капітана корабля. Конструктори Lego здатні зацікавити будь-яку дитину, оскільки мають досить великий список тематичних серій наборів - місто, підводні дослідження, зоопарки, роботи, замки, пірати, поїзди, космічні пригоди та багато, багато іншого.

 Даний конструктор здатний розвивати творчі здібності дітей, тому що запчастини з різних серій конструктора ідеально підходять і є взаємозамінними один з одним.

Сьогодні кубик LEGO так само є основою унікальної високоякісної будівельної системи. Ця система надає дітям будь-якого віку необмежені можливості творчої реалізації, вона стимулює розвиток уяви у веселий, систематичний і логічний спосіб. Система LEGO дає можливість легко комбінувати тисячі різних елементів практично у необмежену кількість способів і так само легко їх розбирати.

Місія LEGO - надихати і розвивати творців майбутнього.

 

 

 

 

1. Історія LEGO, або як народжувався найвідоміший бренд у світі іграшок

1.1 Дитинство ... дерев'яні іграшки