Теоретичні аспекти формування системи фінансової безпеки підприємства (ТОВ «Фавор»)
2

2

 

РЕФЕРАТ

 

 

 

 

 

Дипломна робота містить 170 сторінок, 44 таблиці, 13 рисунків, список використаних джерел з 73 найменувань,17 додатків.

 

 

 

 

 

Актуальність теми дослідження. Поступовий перехід економіки України на ринкові відносини водночас суттєво ускладнює умови господарювання та сприяє зростанню конкуренції між господарюючими суб’єктами, що може погіршувати їхній фінансовий стан і більш того – призводити до банкрутства. Тому на порядок денний стає проблема забезпечення в ринкових умовах фінансової безпеки вітчизняних підприємств. Невирішеність проблем у цій сфері не дозволяє забезпечити відповідний рівень економічного зростання та ускладнює здійснення ефективної реструктуризації економіки. З огляду на це актуальним напрямком сталого функціонування українських підприємств є ефективне управління їх фінансовою безпекою.

 

Метою дипломної роботи є розвиток теоретичних і методичних положень фінансової безпеки підприємства, а також практичних рекомендацій щодо оцінки та управління фінансовою безпекою підприємства.

 

Об’єктом дослідження є відносини з приводу оцінки та управління станом фінансової безпеки підприємства.

 

Предметом дослідження є фінансова безпека як здатність суб’єкта підприємництва здійснювати свою господарську діяльність ефективно і стабільно протягом невизначеного періоду часу.

 

Теоретичні та практичні результати і висновки дипломної роботи. У

 

дипломній роботі досліджено теоретичні основи фінансової безпеки підприємств, проведено аналіз стану фінансової безпеки ТОВ «Фавор», а