Товарознавчо-експертна оцінка якості будівельних матеріалів мінерального походження, їх митне оформлення (за матеріалами ТзОВ «Атлант-Стиль»)
93
  1. В основі необхідної якості сухої суміші лежить оптимальне співвідношення її компонентів, число яких для деяких видів сумішей доходить до півтора десятків. Склад суміші підбирається в лабораторії заводу-виробника з врахуванням всі особливостей регіону використання (підвищена вологість, температура тощо).
  2.               Провідним підприємством, що здійснює реалізацію широкого асортименту будівельних матеріалів мінерального походження на теренах західного регіону є ТзОВ «Атлант-Стиль».
  3.               ТзОВ «Атлант-Стиль»реалізує: клеї, штукатурки та шпаклівки, суміші для облаштування підлог, кладочці суміші, гідроізоляцію, ґрунтовки, екологічно чисті вапняні матеріалиВідбувається стабільне збільшення реалізації товарів на підприємстві «Атлант-Стиль», особливо в сегменті клеїв для плитки і гіпсових шпаклівок для стін високої якості тощо.
  4.               За результатами проведеного експертного дослідження якості мінеральних в’яжучих матеріалів, що реалізуються на ТзОВ «Атлант-Стиль», можна констатувати належний рівень якості шпаклівок на гіпсовій основі
  5. . Основним досягненням підприємства є розробка першого в Україні екологічно-чистого вапняного продукту Штук 1, Штук 2, Штук 3 та екологічно-чистих вапняних фарб. Досі багато виробників не можуть досягнути рівня якості ТМ “Атлант”..

З метою покращання результатів фінансово-господарської діяльності ТзОВ «Атлант-Стиль» слід рекомендувати керівництву підприємства:

  збільшити запаси сухих будівельних сумішей перед початком будівельного сезону – лютий-березень місяць та в осінньо-зимовий сезон,

  організувати доставку товару своїм транспортом в межах міста та надавати безплатно транспортні послуги по доставці транспортуючих механізмів, пристрої тощо;