Постановочний план вистави за п’єсою Євгенії Кисельової “ Третє око”
55

ВИСНОВКИ

Обраваши п’єсу сучасного драматурга Євгенії Кисельової “Третє окодля дипломної роботи я ні крапельки не пожалкував. Ця тематика є досить актуальною і гострою в наш час.

Обравши цю пєсу ми хочемо  донести до глядачів думку про те, що найбільшою мудрістю є здатність зрозуміти іншу людину, допомогти знайти їй свій шлях. Не стояти на перепоні її намірам самостійно влаштовувати свою долю. Висміяли прагнення надмірної опіки навіть над найближчою людиною. Намагалися ствердити думку про свободу особистості.

Працюючи над режисерським задумом даної вистави ми зрозуміли наскільки важлива для кожного з нас свобода і можливість влаштувати своє майбутнє .Отже, даною постановкою ми дали змогу задуматись глядачам над тим, як ми ставимося до найближчих нам людей, чи здатні зрозуміти їх проблеми.

Я вважаю, що глядачі, які переглянули виставу, зможуть глибше зазирнути в себе, спробувати розібратись в своїх стосунках з найближчими людьми. Період роботи над моєю виставою був для мене неоціненним досвідом на шляху до оволодіння професією, який дав мені можливість спробувати реалізувати  свої знання професії режисера на практиці. Головне, на мою думку, зробити висновки помилок і продовжувати рухатись у справі оволодіння цією цікавою, але дуже складною професією.