Постановочний план вистави за п’єсою Євгенії Кисельової “ Третє око”
1

1.Режисерський аналіз пєси

1.1.Автор і епоха

Євгенія Кисельова народилася 9 квітня 1983 року в Єкатеринбурзі. Одружена з Олександром Уткіним. Євгенія має двох братів: Валерія Кисельова і Дмитра Кашина,а також сестру Олександру Оборіну. Виховує сина Миколу, йому два роки.

Випускниця Єкатеринбурзького державного театрального інституту, який закінчила у 2005 році. Кисельова навчалася на театральному факультеті кафедри майстерності актора. Має помірковані політичні вподобання.

Пєса Третє окоставилася в таких містах і районах як: драматичний театр міста Шахти, Російський драматичний театр місто Бішкек, Бєлоярський район, народний театр.

Євгенія довго не могла визначитися з вибором творчої професії. В дитинстві писала детективні романи, створювала історії в картинках,але ближче до закінчення школи захотіла стати актрисою. Не пройшовши по конкурсу в Єкатеринбурзький театральний інститут влаштувалась в малий драмтеатр Театроні подала на заочне відділення акторського факультету. Дізнавшись, що в інституті є літературне відділення під керівництвом Миколи Коляди, завагалась: може краще туди?.. Їй пояснили: якщо хочеш на сцену, не потрібно мучити Коляду своїми творами. І вона залишилась актрисою. Це заняття приносило їй розчарування: хотілося грати Бабу Ягу, а давали Дюймовочок. Єдиною радістю виявилася робота все з тим же Колядою, коли він прийшов в Театронв якості режисера. Але незабаром Коляда створив свій театр, Євгенію до себе не запросив, і вона остаточно вирішила завязати з акторством. Без особливого успіху пробувала себе в різних сферах, майже розчарувалась знайти своє місце в житті, а потім згадавши про літературну творчість в ЄДТІ, знову пішла навчатися.