Інтер'єр кухонної кімнати
33

ВИСНОВКИ

Було  проведено аналіз аналогів та прототипів протягом всього часу роботи над курсовим проектом. На їх базі були виведені висновки, що до вимог до проектування кухні. Був обраний прототип родини, котра буде проживати в даному об’єкті , ретельно переглянуті  смаки та уподобання її членів. Запропонований даний проект в якому враховані  ергономічні, економічні, та екологічні чинники. Для реалізації спроектованого  інтер’єру необхідне відповідні матеріали та обладнання. Було розглянуто  різноманітні пропозиції  та поради з ресурсів Інтернету і обрані найбільш доречні варіанти та найкращі екологічно чисті матеріали.

Проектна пропозиція, можна сказати, вдала. Кухня  має образне вирішення, затишна, функціональна  та комфортна. В такій кухні приємно знаходитись усім членам родини. Особливо цікаво обладнано місце для сидіння за кухонним столом, котре легко трансформується від 3 до 6 осіб. Саме таке функціональне місце було бажане членами усієї родини. Під час роботи докладно вивчені риси класичного стилю, це допомогло створити образ кухні та доповнити його відповідними аксесуарами. Кольорове рішення відповідає задуму і викликає світлі, позитивні емоції.

Робота над курсовим проектом була  безумовно корисною, пізнавальною та цікавою. Активні пошуки прототипів та аналогів, а після – аналіз їх, принесли багато навичок та знань  котрі необхідні у фаховій підготовці  майбутнього дизайнера.