Ескізний проект інтер’єру кімнати для хобі у міській квартирі. Симетрія
29

28

1           ОСНОВНА ЧАСТИНА.

ОПИС АВТОРСЬКОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

1.1   Функціонально-ергономічне обґрунтування

Щоб розробити ескізний проект кімнати для хобі було обрано квартиру у міському будинку загальна площа якої становить 72, 7 м2 та 53, 65 м2 жилої площі. Будівля вузька та в її квартирах не має балконів. В цій квартирі може проживати сім’я , кількість осіб якої налічує не більше п’яти. У квартирі даного аналогу є такі приміщення:

-         Санвузол – 4, 65 м2 ( туалет та ванна кімната  з’єднані в одне спільне приміщення);

-         Коридор – 14, 07 м2 ;

-         Кухня – 10 м;

-         Вітальня – 11, 47 м2 ;

-         Спальня – 11, 6 м2;

-         Спальня – 22, 58 м2 (найбільша кімната у квартирі в якій можуть проживати або батьки або двоє чи троє дітей);

-         Спальня – 8 м2 (найменша кімната квартири яка  була обрана для ескізного проекту кімнати для хобі, а взагалі, вона призначена слугувати дитячою кімнатою) .

Хобі – улюблена справа, якою люди займаються поза робочий та у вільний від буденних справ час. Від фітнесу до ландшафтного дизайнера, від письменства до викладання музики -  хобі може стати роботою. У народі часто кажуть, що щастя приходить як тільки захоплення стикається з майстерністю. Іншими словами, люди процвітають, коли вони роблять те, що вони люблять. Ми, зазвичай, присвячуємо улюбленому заняттю свій вільний час, а у деяких хобі перетворюється і в основну сферу діяльності, в бізнес. У будь-якому випадку це приносить нам масу задоволення.

Для розробки ескізного проекту інтер’єру кімнати для хобі було обрано таке заняття як шиття. Професія швачки вважається однією з найбільш