Результати торгів на УМВБ
9

Отже, можна констатувати, що застосування бухгалтерської програми та електронної картотеки основних засобів дає можливість отримувати оперативну і якісну інформацію з обліку господарських операцій. Це позитивно вливає на роботу всього підприємства, яке працює в ринкових умовах, що значно підвищує рівень управління фінансово-господарською діяльністю підприємства.

Поліпшується організація і знижується трудомісткість ведення обліку, підвищується продуктивність праці робітників бухгалтерії, знижуються витрати на ведення обліку.    

 

 

1.3 Поняття Web-технології

 

 

 

 

Датою народження Web-технологій вважається 1983 рік. Саме в цьому році Агентство перспективних розробок (ARPA) в США перебудувало свою мережу ARPANet так, щоб вона могла працювати під керуванням протоколів ТСР/ІР та дозволила всім доступ до її цивільної частини. 

В 1992 році Європейська лабораторія фізики елементарних частин (CERN) почала рекламувати свій проект WWW (World Wide Web – «Всесвітню павутину»). Інформація, що представляла інтерес для користувачів, зберігалася на комп’ютерах, які називаються серверами, тому що на них встановлена спеціальна серверна програма. 

Перші WWW-сервери з’явилися в 1993 році. В основу WWW була покладена концепція гіпертекста. Від звичайного такий текст відрізняється тим, що в ньому є посилання на інші документи, які можуть бути як на цьому ж сервері, так и на других комп’ютерах, що знаходяться навіть на інших континентах. Мільярди таких документів, які зберігаються в мережі та пов’язані між собою посиланнями, утворюють Всесвітню інформаційну мережу (Web). Важливо, що самі документи можуть бути різними: тексти, карти, зображення, комп’ютерні програми, музика тощо.