Фактори впливу на попит інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості
21

Розділ 2. Аналіз інноваційної діяльності та факторів, які впливають на неї

 

2.1 Сучасні тенденції розвитку підприємства

 

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «М’ясокомбінат» здійснює виробничо-господарську діяльність з 1997р. Раніше підприємство входило до складу Житомирського обласного підприємства м’ясної промисловості «Житомирм’ясо». В жовтні 1997р. підприємство вийшло з об'єднання. В червні 1998р. підприємство було перетворене у товариство з обмеженою відповідальністю «М’ясокомбінат» відповідно до наказу Регіонального відділення Фонду державного майна по Житомирській області від 2 червня 1998р. відповідно до Закону України «Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі» та «Порядку перетворення у процесі приватизації державних, орендних підприємств із зміненою формою власності у товариства з обмеженою відповідальністю», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11 вересня 1996р. №1099.

Товариство здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства, а також статуту. Майно товариства формується з джерел, не заборонених чинним законодавством.

Товариство є власником:

а) майна, переданого йому засновниками у власність;

б) продукції, виробленої товариством в результаті господарської діяльності;

в) одержання доходів;

г) іншого майна, набутого на підставах, не заборонених чинним законодавством.

Товариство має право продавати, передавати безоплатно, обмінювати, здавати в оренду юридичним та фізичним особам засоби виробництва та інші матеріальні цінності, використовувати та відчужувати їх іншим способом, якщо це не суперечить чинному законодавству та статуту.