Впровадження механізму ресурсозбереження на підприємстві
43

РОЗДІЛ ІІ

АНАЛІЗ СИСТЕМИ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ НА ДП «ПОЛІСЬКЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ТА НАПРЯМКИ ЇЇ ВДОСКОНАЛЕННЯ

 

2.1 Характеристика економічної діяльності підприємства за 2008-2010 роки

 

 

З метою вдосконалення управління лісовим господарством у Житомирській області, а також враховуючи клопотання Житомирського обласного управління лісового господарства від 12.01.2006 року №02-17/14, Поліської державної адміністрації і Поліської районної ради (спільний лист від 10.10.2005 р. №1201) та Поліської районної державної адміністрації від 11.01.2006 року №12 Державний комітет лісового господарства  своїм наказом №2 від 12.01.2006 року реорганізував Державне підприємство «Овруцько-Поліське спеціалізоване  лісове господарство» шляхом виділення з його складу Базарського, Давидківського, Заліського, Кліщівського, Поліського, Радчанського лісництв і Радчанського нижнього складу з гаражем та створив на їх базі Державне підприємство «Поліське спеціалізоване господарство» і відніс його до сфери управління Житомирського обласного управління лісового господарства.

Державне підприємство «Овруцько-Поліський спец лісгосп»  перейменовано у Державне підприємство «Овруцький спец лісгосп» та Державне підприємство «Поліський спец лісгосп».

Цим же наказом зобов’язали всі валові активи і пасиви виділених лісництв безкоштовно передати ДП «Поліський спец лісгосп» у встановленому законодавством порядку. Оголосили ДП «Поліське спеціалізоване лісове господарство» правонаступником прав та обов’язків Державних підприємств «Овруцько-Поліське спеціалізоване лісове господарство» та Овруцьке лісове господарство» пропорційно отриманого ним майна.