Створення інтернет-магазину товарів легкої промисловості засобами PHP та MySQL
3

ВСТУП

 

Неможливо уявити сучасний світ без комп'ютера, і зокрема, без інтернету. З кожним роком кількість користувачів неухильно зростає. І це не дивно, адже інтернет дає нам велику кількість можливостей. Одним з головних його переваг є доступність величезної кількості інформації. Всесвітня мережа дуже спрощує наше життя. Тепер не потрібно стояти в чергах, щоб купити товар або оплатити комунальні платежі, все це можна швидко і безпечно зробити прямо зі свого робочого місця.

Актуальність теми роботи. Створення інтернет магазину - питання актуальне. Статистика показує, що все більше компаній пропонують свій товар у мережі Інтернет. Прогрес не стоїть на місці, в недалекому майбутньому, всі справи будуть вестися через мережу. У свою чергу, торгівля теж не стоїть на місці, і в найближчому майбутньому, займе одну з головних позицій в глобальній мережі.

Інтернет-магазини економлять час і гроші. Плюси є не тільки для покупців, інтернет-магазин це відмінна можливість відкрити власний бізнес, який не вимагає вкладень в оренду і зарплату продавцям і працює 24 години на добу 7 днів на тиждень.

На жаль, недоліків у інтернет-магазинів теж вистачає.  Мабуть, головний - неможливість побачити товар наживо. Фотографії не завжди бувають інформативні. Ще один недолік, як це не дивно - надлишок інформації. Погляди про один товар у різних людей може кардинально відрізнятися і зробити вибір стає набагато складніше. Ціна і доставка теж можуть залишити неприємний осад. Вартість товарів зазвичай нижче, ніж у звичайних магазинах, але товар ще потрібно доставити покупцю. Ніхто не захоче отримати побитий, пом'ятий, забруднений товар. А все це цілком може статися в процесі доставки. Існують спеціальні комерційні служби, але вартість їх послуг немаленька. У результаті чого може вийти, що сума замовлення невелика, але вартість доставки зведе нанівець всю вигоду. З