Удосконалення виробництва ТО і ремонту автомобілів
2

1 Характеристика підприємства

1.1 Функції і структура підприємства

 

Відкрите акціонерне товариство АТП  є підприємством комплексного

типу, основною функцією якого є надання послуг підприємствам м. Харкова і прилягаючих районів по перевезенню вантажів в межах України,Росії

В АТП виконуються усі види впливів по ЩО, ТО-1, ТО-2, ПР автомобілів, а також збереження рухомого складу і його заправлення пально-мастильними матеріалами.

АТП розташовано в північній частині міста Автомобілі експлуатуються в помірно-теплій кліматичній зоні з помірною агресивністю навколишнього середовища, .по III категорії умов експлуатації і працюють 365 днів у році в дві зміни.

Очолює підприємство голова акціонерного товариства, якому безпосередньо підкоряються: головний інженер, заступник директора по перевезеннях і комерційній роботі, головний бухгалтер, заступник директора по безпеці руху й охороні праці і старший інспектор відділу кадрів. У свою чергу їм підкоряються відповідні відділи і технічні служби.

 

1.2 Склад парку і режим його експлуатації

 

Станом на 01.01. 2012р. кількісний склад підприємства складає 127 одиниць, не враховуючи трактори та дорожні машини. Склад парку приведено в таблиці 1.1