Параметри вирівнювання тексту stripper плафони očesyvaûŝego пристрої для молотьби зернові культури в зародку
83

3.2.3. дослідження впливу діаметр відбивача-той, хто кусає втрат зерна scree.

Багатофакторного аналізу результатів експерименту показав, що як Робочі органи stripper відбивача краще використовувати гребінець, а нижня межа розміру діаметр відбивача не є виправданим-той, хто кусає. Таким чином, з метою більш точно визначити розмір діаметр досліджень впливу діаметр stripper плафони були несли з stripper плафони зерна збитків ніхто. Стриптизерка діаметр відбивача (як зазначено вище) була прийнята: 700, 450, 380. 310 (мм).

Крім того, для того, щоб визначити необхідність для зачистки відбивача дослідження було проведено očesyvaûŝego пристрій, за винятком його роботи (сингл барабан očesyvaûŝego модифікація пристрою) (рис. 3.6).

Описание: http://65.55.108.4/DIS.files/image252.png

Фігура. 3.6. модифікація očesyvaûŝego сингл барабан одиниці. 1-očesyvaûŝee пристрої; 2-bither відбивача; 3-додатковий корпус; 4-očesyvaûŝij барабана; 5, 6-поверхні взаємодії з букетом маси та očesannym зерна.

Забезпечити мінімальний вплив дизайн očesyvaûŝego пристрій на процес і результати порівняльного дослідження odnobarabannoe očesyvaûŝee пристрій перетворено з dvuhbarabannogo, відключивши stripper - 2 відбивача діаметр 310 мм і встановити додаткові оболонки