Соціальний менеджмент
13

психологічно сформовані та адаптовані до навчання в школі, а щось нове лише допоможе збільшити їхній світогляд та відкрити нову грань в процесі навчання.

      Підчас реалізації проекту виникали проблеми зі збором коштів для подарків переможцям наших еко-конкурсів . Початковим задумом було проведення концерту на вулиці, який не обвінчався успіхом, так як люди з байдужістю ставились до нашого проекту. Тому зібраних коштів було замало для реалізації наших планів. Зате наш партнер гурт «СолоДощів» запропонував звернутися в  кав’ярню  «На Бамбетлі», де вони щотижнево виступають. Так ми і зробили. Переговори з директором кафе виявилися успішні, кошти за додатковий виступ гурту були передані на підтримку проекту «Екосвідомість»

 

Командні результати та висновки.

       Проект «Екосвідомість» виконав поставлені цілі, в школі було проведено три тренінги. Було проведено анкетування,за  результатами  якого, 3-А класу в якому проводилися екологічні уроки та 3-Б класу, так званої контрольної групи, де не було проведено жодного екологічного уроку,відповіді на анкетування вагомо відрізнялися .В 3-А класі збільшилося  розуміння елементів екології, правил поведінки на природі, і розуміння що від них залежить майбутнє життя.. Отже, можна сказати що наш проект вклав маленьку лепту в екологічну свідомість школярів, тим самим збільшив ймовірність збереження та й можливо  покращення екологічної ситуації в місті.

     Під час реалізації проекту, в нашій підгрупі виникали проблеми щодо взаєморозуміння учасників. Так як відомо що кожна людина є індивідуальною, має свою думку,характер, почуття, фантазію і знання. Тому наші думки і наміри не завжди співпадали, але до серйозних конфліктів це не приводило, так як ми майбутні менеджери і повинні знаходити спільну мову, як із партнерами так і із конкурентами. Керівник групи делегував завдання кожному із учасників, але не кожен міг їх вчасно виконувати, тому і виникали проблеми із підготовкою до тренінгів.