Соціальний менеджмент
21

я не знала, як діти  будуть сприймати ту чи іншу інформацію. Тоді було вирішено, що діти рову інформацію краще сприймають через ігри, конкурси, загадки. Знайдену інформацію було редаговано і затверджено всіма учасниками групи. На першому тренінгу присвяченому темі «Земля - наше багатство» відбулося знайомство із дітьми 3-А класу. Знайомство пройшло досить успішно і діти брали активну участь в конкурсах. Хоча виникали проблеми із нечемними дітьми, які по всякому намагалися привернути нашу увагу лише на себе. Цю проблему буле легко вирішено, так як я проходила дисципліни : «Психологія», «Менеджмент», «Філософія», і мала теоретичні знання щодо таких ситуацій, і вирішила застосувати їх на практиці. На цьому ж тренінгу ми проводили конкурс «Еко-малюнок», яким дітвора вагомо зацікавилась, і кожен бажав перемогти. Ось тут і зявилася нова проблема , де взяти кошти на купівлю подарунків.

     Я разом із Войтович В.  шукали фінансової підтримки у приватних підприємців, проводячи із ними переговори, які нажаль не зазнали успіху.Так як це мій обов’язок я провела переговори із гуртом «СолоДощів». Переговори тривали не довго, так як наш проект дуже сподобався нашим майбутнім партнерам. Разом із гуртом ми узгодили план наших дій, і вирішили провести  вуличний  концерт в підтримку нашого проекту.  Даний концерт не відбувся, так як виникла форс-мажорна ситуація, соліст групи «СолоДощів» захворів, тому концерт довелося перенести. Як відомо, після кожного тренінгу ми розробляли презентації, але підготовка до першої презентації була зірвана, так як відповідальна за наявність ноутбука не прийшла в зазначений час без попередження.

       До наступного тренінгу підготовка проходила із більшою впевненістю і орієнтованістю вибраної теми. Тренінг був присвячений темі «Вони повинні жити», де я особисто проводила дитячу гру «Сонечко», в процесі якої діти показували різні види тварин і обговорювали вплив ,як позитивних, так і негативних факторів, на їх існування. Також я була відповідальна за фото звіт даного тренінгу, який цього ж дня був викладений в глобальні мережі інтеренет