Соціальний менеджмент
25

Хід проекту

      Даний проект “Екосвідомість” на початковому етапі свого впровадження був орієнтований на дітей дошкільного віку, але через небажання вихователів піти нам на співпрацю, було прийняте рішення змінити цільову аудиторію. Нею стали учні 3-го класу  школи №55 по вул.С.Бандери. Знайти цю школу було питання не із простих, так як директори не хотіли поставитись до нас з розумінням і дозволити провести наші корисні для дітей екотренінгів. Проблема ще була в тому , що не було визначено конкретного охоплення проекту. Тобто ми орієнтувалися на хлопчиків і дівчаток 9-10років,  але не була визначена структура проведення тренінгів.

На цьому етапі нам бракувало досвіду щодо проведення таких проектів, так як такий проект був невідомим і реалізовувався іншими групами. Тому на початковому етапі довелось добре обдумувати кожен крок.

      На наступному етапі ми   затвердили наш план дій,  і ознайомилися з ним. Було вирішено провести три тренінги в 3-А класі СЗШ №55.

      Так, як такі тренінги проводилися вперше, ми самостійно вибирали теми тренінгів, шукали інформацію і нам знову не хватило досвіду. Тому ми вирішили скористатись відомим методом «мозковий штурм» який допоміг нам склали наш перший план тренінгу. Цей план ми узгодили із викладачами школи, так як не знали межі дитячого сприйняття в їхньому віці. Узгодивши плани і отримавши настанови  ми могли з певненістю проводити наш перший тренінг.

       Під час підготовки до вуличного концерту за участі гурту «СолоДощів» виник форс-мажор, головний соліст гурту  не міг виступати, бо захворів.

Про це ми дізналися лише за день до проведення концерту. Було прийняте рішення перенести виступ та попередити всіх запрошених гостей. Після проведення концерту було зібрано кошти для купівлі подарунків переможцям, але нажаль ця сума була занадто малою. І треба було щось робити, бо наші переможці в конкурсі Екомалюнок залишилися без призів.