Розроблення комунікаційної кампанії корпорації «АВК» та оцінювання її ефективності
21

Виставку традиційно відвідують професіонали ринку, імпортери, експортери, виробники та продавці продуктів харчування, представники спеціалізованих магазинів, кондитерських та пекарень, державні організації, приватні відвідувачі, виробники обладнання та інгредієнтів, спеціалізовані ЗМІ. Очікується участь у виставці представників більше 20–ти країн.

Таким чином, на виставці відкривається можливість особистого спілкування з потенційними клієнтами та багатьма зарубіжними компетентними фахівцями.

7. Розроблення заходів мерчандайзингу

Реклама на місці продажу і мерчандайзинг є засобами доведення комерційної інформації до споживачів і займають проміжне місце між прямою рекламою та стимулюванням збуту.

Мерчандайзинг являє собою засоби, що спрямовані на збільшення обсягів продажу безпосередньо на місцях. Основною метою мерчандайзингу є забезпечення максимально можливого рівня збуту товару через його ефективне розміщення в магазинах і супермаркетах. Таким чином, мерчандайзинг – це методи ефективного розташування товару на прилавках і вітринах магазинів. [4]

У супермаркетах продукція компанії «АВК»  на полицях повинна бути розташована на рівні очей і вирізнятися із конкурентів. Виокремлювати товар корпорації можна шелфтокерами.

Також в залі окремо розташована вагова продукція «АВК» – це спеціальні ящики з цукерками та печивом, де покупець може набрати стільки продукції, скільки бажає. Звезху прикріпляється табличка з назвою и логотипом компанії, щоб споживачі могли легко її впізнати.

В невеликих магазинах розташовувати стенди з продукцією компанії та логотипом.