Розробка технічних рішень системи теплопостачання та вентиляції торгівельного центру з готельними номерами у м. Івано-Франківськ
3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВСТУП

В умовах сучасного виробництва опалення та вентиляція повітря є одними із головних чинників, які забезпечують найкращі умови для високопродуктивної праці, підвищення творчої активності, а також повноцінного відпочинку людей. Враховуючи таке значення, системи опалення та вентиляції повітря в Україні є об'єктом постійного удосконалення з метою створення найбільш сприятливого мікроклімату в приміщеннях та захисту атмосферного повітря від шкідливих викидів.

Робота цих систем визначається необхідністю створення таких параметрів мікроклімату (температури повітря і внутрішніх поверхонь приміщення, вологості і рухливості повітря), що задовольняли б вимогам комфорту для перебуваючих в приміщенні людей і нормального протікання технологічного процесу.

Метою даного дипломного проекту є розробка технічних рішень системи теплопостачання та вентиляції торгівельного центру з готельними номерами у м. Івано-Франківськ. Ціль проектування – створення  максимально комфортного та безпечного для здоровя робочого середовища, та середовища відпочинку, при мінімальних матеріальних та енергетичних затратах.