Розробка дизайн-проект візуальних елементів оформлення інтер’єру торгівельного майданчика магазину одягу від українського виробника “Bolosand”
2

                                             Вступ

 

 

Мета проекту: розробити дизайн-проект візуальних елементів оформлення інтер’єру торгівельного майданчика магазину одягу від українського виробника “Bolosand”.

Розробка складових фірмового стилю, рекламних конструкцій для точок продажу. Продукція може бути довільної форми та оформлення.

Вдала розробка фірмового стлилю та рекламної продукції слугуватиме лицем компанії, саме фірмовий стиль з перших кроків компанії говоритиме за неї та привертатиме увагу покупців до бренду. Особливо в роки коли люди захоплені національною свідомістю ми маємо розвивати українське виробництво. Адже за останній рік в україні різко піднявся попит на речі українського виробника. Тому магазин потребує візуальних елементів оформлення для привернення покупця.

Головне для розробки проекту:

  • Оригінальний дизайн
  • Зручність сприйняття
  • Тривалий термін експлуатації
  • Ефективність
  • Доцільність

 

-                     Проект повинен легко сприйматися, бути лаконічним, зрозумілим, чітко доносити головну ідею до споглядача. Основним акцентом повинні бути елементи української символіки . Проект повинен бути виконаний у хроматичній гамі кольорів, заохочувати покупця відвідувати магазин. З власним зображенням, мінімальною кількістю тексту, з використанням продукції .

-                     Цільова аудиторія переважно жінки від 16 до 60 років, які слідкують за тенденціями моди .