Види і жанри BTL - реклами
25

Принцип обслуговування клієнтів рекламного агентства «Леонком» залишається незмінним – висока якість продукції, індивідуальний підхід, зацікавленість в ефективності запропонованого продукту для замовника.

Основний вид діяльності рекламного агентства - це виготовлення зовнішньої реклами: світлові букви і плафони, вивіски, плакати, автострадні щити. В роботі використовуються матеріали і комплектуючі виробництва провідних фірм розвинутих країн. Так, наприклад, акрилові пластики японської фірми «Міцубіші», полівінілхлоридний пластик бельгійської фірми «Фоамолюк», металопластиковий профіль для виробництва світлових букв американської фірми «Red Diablo». Велика кількість сировини і комплектуючих поставляється з головного підприємства.

Рекламне агентство ТОВ «Леонком» постійно прагне обновляти свою продукцію, уникати однотипності. Крім дизайну змінюється і форма світлових плафонів. Світлова реклама - це явище, яке постійно прогресує. Тому використовуються всі нові види продукції: вивіски, які не просто святяться, але і мають неонові вогні, тривимірні об'ємні вивіски, що обертаються. Збільшується випуск автострадних щитів, створених на основі західних зразків. При розробці і виробництві продукції враховується не тільки специфіка діяльності того або іншого рекламованого закладу, але і робляться спроби створення всього навколишнього інтер'єру, відповідного вивісці.

Крім світлової реклами агентство випускає різноманітну друкарську продукцію: візитні картки, бланки, конверти, офісні таблички, зошити, проводить ламінування (тобто проводить пластикові покриття), виготовляє вивіски і покажчики. Крім того, рекламне агентство намагається розробляти дизайн реклами для газет і був навіть досвід проведення передвиборної компанії кандидата на посаду голови адміністрації району.