Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
31

(generalization), об'єднання (aggregation) і поведінка) і більше сконцентруватися на проектуванні й архітектурі.

Під поняттям засобів моделювання інформаційних систем (ІЗМ ІС) розуміють комплекс інструментальних засобів, що забезпечують проектування та підтримку повного життєвого циклу (ЖЦ) ІС, який включає стратегічне планування, аналіз, проектування, реалізацію, впровадження та експлуатацію. Кожен етап характеризується певними задачами и методами їх розв‘язання, вихідними даними, отриманими на попередньому етапі, і результатами. При аналізі ІЗМ їх слід розглядати не локально, а в комплексі, що дозволяє реально окреслити їх переваги, недоліки і місце в загальному технологічному циклі створення ІС.

Сучасні CASE-засоби охоплюють велику область підтримки численних технологій проектування інформаційних систем (ІС): від простих засобів аналізу і документування до повномасштабних засобів автоматизації, що покривають весь життєвий цикл програмного забезпечення (ПЗ). Практично усі CASE-засоби (програми автоматизації процесу аналізу і проектування) мають підтримку UML. Моделі розроблені в UML, дозволяють значно спростити процес кодування і направити зусилля програмістів безпосередньо на реалізацію системи.

Під час розробки даної ІС використовувалась програма Rational Rose 2000. Rational Rose представляє собою CASE-засіб проектування і розробки інформаційних систем і програмного забезпечення для управління підприємствами. Як і інші CASE засоби (ARIS, BPwin, ERwin) його можна застосовувати для аналізу і моделювання бізнес процесів.

Принципова відмінність Rational Rose від інших засобів полягає в об'єктно-орієнтованому підході. Графічні моделі, що створюються за допомогою цього засобу, засновані на об'єктно-орієнтованих принципах і мові UML (Unified Modeling Language). Інструменти моделювання Rational Rose дозволяють розробникам створювати цілісну архітектуру процесів