Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
41
  •             Кількість доменів: 1;
  •             ОС: Windows 2012 (IIS 8.0), Windows 2008R2(IIS 7.5), Windows 2003 (IIS 6.0);
  •             Підтримувані версії: ASP.Net 4.5/4.0/3.5/2.0/1.1 (в тому числі MVC 1.0/2.0/3.0/4.0);
  •             СУБД: MS SQL Express 2012/2008R2/2005;
  •             Максимальний об’єм бд MSSQL: до 15Мб;

Також є послуга платного хостинга, що надає значно більші об’єми даних, пам’яті та трафіка.

Платформа Microsoft .NET має безліч вбудованих технологій для інтеграції інформаційних систем і додатків, таких як служби Web, WCF, JSON, XML та ін., при цьому ASP.NET існує як її частина. Наявність таких численних рішень дає можливість вибору оптимальної технології для кожного окремого випадку. Це забезпечить відмінну продуктивність, масштабованість і, найголовніше, – безпеку.

Для розробки на платформі ASP.NET пропонується середовище MS Visual Studio від 2010 року. Дане середовище спростить і прискорить створення web-додатків за рахунок застосування вдосконаленого конструктора web-форм, підтримки ASP.NET AJAX і ASP.NET MVC Framework, необмеженого набору комерційних і стандартних елементів управління.

2.2.1. Microsoft Visual Studio IDE

Microsoft Visual Studio  серія продуктів фірми Майкрософт, які включають інтегроване середовище розробки програмного забезпечення та ряд інших інструментальних засобів. Ці продукти дозволяють розробляти як консольні програми, так і програми з графічним інтерфейсом, в тому числі з підтримкою технології Windows Forms, а також веб-сайти, веб-застосунки, веб-служби як в рідному, так і в керованому кодах для всіх платформ, що