Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
51
  •             Підтримка використання розмітки в існуючих файлах сторінок ASP.NET (ASPX), елементів управління (ASCX) і головних сторінок (MASTER) як шаблонів предствлень. Разом з платформою ASP.NET MVC можна використовувати існуючі функції ASP.NET, наприклад вкладені головні сторінки, вбудовані вирази (<% =%>), декларативні серверні елементи управління, шаблони, прив'язку даних, локалізацію і т. д.
  •             Підтримка існуючих функцій ASP.NET MVC дозволяє використовувати такі функції, як перевірка справжності за допомогою форм і Windows, перевірка достовірності за URL-адресою, аутентифікації і ролі, кешування виведення і даних, управління станом сеансу і профілю, спостереження за працездатністю, система конфігурації і архітектура постачальника.

2.2.10. Переваги веб-додатки на основі MVC

Платформа ASP.NET MVC має наступні переваги:

  •             Вона полегшує управління складними структурами шляхом поділу додатки на модель, уявлення і контролер.
  •             Вона не використовує стан перегляду і серверні форми. Це робить платформу MVC ідеальної для розробників, яким необхідний повний контроль над поведінкою програми.
  •             Вона використовує схему основного контролера, при якій запити веб-додатки обробляються через один контролер. Це дозволяє створювати додатки, що підтримують розширену інфраструктуру маршрутизації. Додаткові відомості див. У розділі Основний контролер.
  •             Вона забезпечує розширену підтримку розробки на основі тестування.
  •             Вона добре підходить для веб-додатків, підтримуваних великими колективами розробників, а також веб-розробникам, яким необхідний високий рівень контролю над поведінкою програми.