Бібліографічний огляд книжкової продукції видавництва «Фоліо» за 2005-2009 роки.
15

Для полегшення пошуку та для ознайомлення з виданнями був створений офіційний сайт видавництва www.folio.com.ua

2.3 Відзнаки, досягнення та проекти  видавництва  

  «Фоліо» має досить широкий спектр видань, існуючи більше десяти років, видавництво підготувало до друку 92 книжкові серії. Неодноразово книжки цього видавництва були відзначені  на багатьох конкурсах. Зокрема на  Форумі видавців, що щорічно відбувається у Львові, продукція  видавництва «Фоліо» постійно здобуває певні нагороди . У 2006 році видавництво отримало спеціальну відзнаку за вагомий внесок у становлення та розвиток українського книговидання, а саме за популяризацію сучасної української літератури, а також у цьому ж році, воно отримало спеціальну відзнаку від дитячого журі за книги «Чудеса світу» та «Україна(Дитяча енциклопедія)».

Видавництво "Фоліо"  та журнал «Афіша» заснували всеукраїнський літературний конкурс "Міський молодіжний роман". Його метою є пошук талановитих літературних творів великої форми, які відображали б актуальні проблеми української молоді і суспільства в цілому.

Перший конкурс тривав улітку та восени 2004 року. До складу журі входили: Ірена Карпа, Андрій Курков, Юрко Покальчук, та Євген Положій. До фіналу конкурсу увійшли шість творів, а переміг роман в новелах Ірени Старостіной "Кілька секунд щастя", який був опублікований видавництвом "Фоліо" в травні 2005.