Бібліографічний огляд книжкової продукції видавництва «Фоліо» за 2005-2009 роки.
29

Основний текст не поділений за розділами, що з погляду на цільове і читацьке призначення не є обов'язковим. Ілюстрації також є відсутніми і не є обов'язковими. Слід зазначити, що у виданні є таблиці.

Щодо апарату видання, то слід зазначити, що він представлений колонцифрами, колонтитулами, примітками, що полегшує читачеві користування з даним виданням.

 

3.3 Навчальні видання

Видавництво «Фоліо» випускає також і навчальну літературу яскравим прикладом цього є видання  «Мова ділових паперів:Комплексний довідник», яке уклав Зубков Микола.[1]

Це видання, редактором якого є Микола Зубков, має назву «Мова ділових паперів», було видане видавництвом «Фоліо» у 2004 році. За цільовим і читацьким призначенням це є навчальне видання призначене для тих, хто поглиблює знання з ділової мови й опановує стильове розмаїття сучасної української літературної мови. Навчальний посібник осягає основи культури спілкування й управління, види та жанри публічних виступів. У ньому подано правописні норми та правила, морфеміку й морфологію, увагу акцентовано на вживанні самостійних і службових частин мови в офіційно-діловому стилі, а також на складних моментах перекладу науково-технічної, економічної та іншої термінології. Система запитань і завдань самоконтролю надасть змогу повторити й закріпити викладений матеріал.


[1] Зубков Микола .

Мова ділових паперів: Комплексний довідник. / М.Зубков ;— 4-е вид., стер. — Х. : Фоліо, 2004. — 288с