Aнaліз інфрaструктури готелю «Брістоль». Особливості оргaнізaції служби упрaвління
13

1.3.Aнaліз aрхітектурно-плaнувaльних рішень готелю

 

 

П’ятизірковий готель “Брiстоль” розташований в самому центрі Одеси на одній з красивих вулиць - Пушкінської, по сусідству з будівлею Філармонії і в безпосередній близькості від Театру Опери і балету, вулиці Дерібасовської, Приморського бульвару, археологічного і літературного музеїв. Будівля готелю - архітектурна пам'ятка Одеси. Побудовано Готель “Брістоль” на рубежі XIX-XX ст. видатним архітектором А.І Бернардаццi.

Готель «Брістоль» пропонує 112 розкішних номерів: 2 Президентських люкса, 3 Тематичних люкса, 3 Люкса, 2 Напівлюкси Екзекьютів, 6 Полулюксов, 6 Покращуваних Екзекьютів, що 38 Покращуються, 15 Стандрартних Екзекьютів і 38 Стандартних номерів, номери Екзекьютів розташовані на представницькому поверсі і відрізняються покращуваним дизайном і набором додаткових послуг. Ліве крило готелю – для тих, що палять, праве – для некурящих. Є номери для гостей з обмеженими можливостями.

Ресторанний сервіс гостинці Брістоль представлений розкішними закладами на будь-який смак: Лобі Лаунж, Ресторан високої кухні «Le Grand Cafe Bristol» з літньою терасою, Банкетний зал – «Віндзор Гранд Болл Рум», Конференц -холл «Грінвіч». Для проведення конференцій, презентацій, і інших ділових заходів готель Брістоль пропонує різні за площею і стилем зали, розраховані на кількість від 12 до 450 чоловік.

SPA зона готелю (відкриття 01.11.2011) на верхньому поверсі – 200 кв.м включає фінську сауну і римську парну, басейн (15 м) із зоною релаксації, кабінети гідромасажа, косметології особи і тіла, пілінгов, талассо і грязетерапії. Тренажерний зал (69 кв.м) складається із залу кардіотренажеров і зони силових тренажерів

Готель «Брістоль» (первинна назва «Брістоль», але у часи СРСР називалася «Червона» (рос. гостиница "Красная")) — знаходиться в Одесі, за адресою вулиця Пушкінська, будинок 15 (на перетині з вулицею Буніна) і належить групі Vertex United.