Звіт Про проходження організаційної практики в готелі Брістоль
5

1.2. Знайомство з матеріально технічною базою готелю «Bristol Hotel»

 

Готель «Bristol Hotel» пропонує 113 розкішних номери: 2 Президентських люкса, 3 Фешен Люкса, 3 Гранд Люкса, 8 люксів, 25 номерів Гранд Делюкс, 60 номерів Делюкс і 12 мансардних номерів. Є номери для гостей з обмеженими можливостями. У кожному номері готелю «Bristol Hotel» італійські меблі, міні-сейф, міні-бар, письмовий стіл, індивідуальна система клімат-контролю, LCD TV з інтерактивним телебаченням, електронна система ключів, махрові халати і тапочки, ванні приналежності і фен, гіпоалергенна постільна білизна, телефон, кнопка SOS.

Високошвидкісний Wi-Fi інтернет. Ресторанний сервіс гостинці «Bristol Hotel» представлений розкішними закладами на будь-який смак: Лобі Лаунж, Ресторан високої кухні «Le Grand Cafe Bristol» c літньою терасою, Банкетний зал - «Віндзор Гранд Болл Рум», Конференц-хол «Грінвіч».

Для проведення конференцій, презентацій, та інших ділових заходів готель Брістоль пропонує різні за площею і стилю зали, розраховані на кількість від 12 до 450 осіб.

SPA зона готелю на верхньому поверсі - включає в себе фінську сауну і римську парну, басейн (15 м) із зоною релаксації, кабінети гідромасажу, косметології обличчя та тіла, пілінгів, талассо і грязетерапії. Тренажерний зал (69 кв.м) складається з залу кардіотренажерів і зони силових тренажерів.