Розробка та аналіз проекту модернізації виробництва на ЖФ ПрАТ «Дімас-Еко»
5

В майбутньому можливі впровадження нових проектів по відкриттю власного харчового закладу, або по виготовленню хлібобулочних виробів.

 

1.2. Опис проекту «Корж три ікс»

За проектом «Корж три ікс» передбачається виготовлення коржів для піци. Саме цей проект варто обрати тому, що при його виконанні підприємство буде мати певні переваги. По-перше, оскільки підприємство самостійно меле зерно, то мука на виробництво буде списуватися по собівартості, тобто нижче ніж у можливих конкурентів. По-друге, у підприємства є наявне приміщення під їдальню, яке, нажаль, на сьогодні не використовується, тому цех для виробництва та зберігання уже є наявний. По-третє, із Хмельницької філії ПрАТ «Дімас-Еко», де на даний час вирощують курей, будуть постачатися свіжі яйця, за низькою ціною. Тому, закупивши потрібне обладнання та найнявши на роботу необхідних працівників, можливо майже відразу розпочати роботу по виготовленню коржів.

Проект отримав назву «Корж три ікс», тому що для виготовлення коржів буде застосовуватися борошно, що виготовлене із пшениці сорту «Корж три ікс». Воно має хороші властивості та добре підходить саме для піци.

Головна мета проекту «Корж три ікс» - отримати прибуток та задовольнити потреби споживачів.

Цілі проекту:

-           підвищити ефективність діяльності підприємства;

-           створити своєрідне безвідходне виробництво;

-           підвищити конкурентоспроможність підприємства;

-           завоювати нові ринки збуту;

-           виготовляти якісну продукцію;

-           забезпечити свій регіон необхідною продукцією;