Товарознавчо-експертна оцінка якості будівельних матеріалів мінерального походження, їх митне оформлення (за матеріалами ТзОВ «Атлант-Стиль»)
55

були розширені виробничі потужності і асортимент стрімко збільшувався. На сьогоднішній день ТМ “Атлант” виробляє клеї, штукатурки, шпаклівки, самовирівнюючі наливні підлоги, фасадні шпаклівки, затирочні суміші, гідроізоляції, грунтуючі фарби та грунтівки. Основним досягненням 2007 року є розробка першого в Україні екологічно-чистого вапняного продукту Штук 1, Штук 2, Штук 3 та екологічно-чистих вапняних фарб. Досі багато виробників не можуть досягнути рівня якості ТМ “Атлант”.

ТзОВ «Атлант-Стиль»реалізує: клеї, штукатурки та шпаклівки, суміші для облаштування підлог, кладочці суміші, гідроізоляцію, ґрунтовки, екологічно чисті вапняні матеріали

СКС-10

 Порошковий морозостійкий та вологостійкий клей сірого кольору для укладання керамічних плиток та інших облицювальних матеріалів на стіни та підлогу.

СШС-31Клей Атлант (марок СКС-9-20) - суха суміш на цементно-піщаній основі. Його рецепт було розроблено в лабораторіях німецьких компаній «Bayer» та «Wacker Polymer Systems GmbH @ CoKG» з метою отримання простого і надійного засобу, який би забезпечив гарантовано ефективний результат.Клей пройшов перевірку в сертифікованих лабораторіях і схвалений як високоякісними майстрами плиточниками, так і початківцями.

 

 

Шпаклівка Атлант СШС-31 – суха суміш на основі білого цементу з полімерними модифікаторами.

Шпаклівочна суміш Атлант марок СШС-31 - 38 призначена для остаточної обробки внутрішніх і зовнішніх поверхонь стін, стель, виконаних з бетону і традиційно поштукатурених. Рекомендується для використання також у вологих приміщеннях. Приготовлений розчин, передусім, застосовується для