Дизайн-проект трьохкімнатної квартири
13

            Коли ви почнете приводити своє житло у відповідність зі стилістичними принципами хай-теку, ви помітите, як органічно будуть дивитися у вашій квартирі сучасна телевізійна або акустична система, персональний комп'ютер, факс і інша оргтехніка. Це не дивно, адже саме стиль хай-тек - дійсний авангард сучасної моди, нерозривно пов'язаної з науковим прогресом, - ідеально підходить для оформлення квартири людини, що йде в ногу зі своєю епохою.

                    Характерні риси: конструктивна відкритість, включення у візуальний ряд труб, арматури, вентиляційних труб, складне структурування простору. Улюблені матеріали: метал, скло, бетон, натуральне дерево. Хай-тек — це стиль високих технологій, що пропагандує естетику матеріалу.

 

  Кольорове рішення

         Дизайн в стилі Хай-Тек переважає монохромного кольоровою гамою. Зазвичай в інтер'єрі використовуються кілька основних кольорів їх можна розбавляти невеликими яскравими вставками, головне в цій справі не перестаратися. Основні кольори в цьому стилі: бежевий, білий, кремовий, пісочний, сірий.
         І звичайно не варто забувати про колір хрому, металу і срібла - вони одні з найважливіших чинників даного стилю.

       Основні стіни слід фарбувати у спокійні, однотонні кольори, бажано світлих відтінків. Стіни можна декорувати різними конструкціями з металевих балок, труб або колон.
      До стелям слід поставитися більш відповідально. Зовні вони повинні виглядати легкими, ніяких яскравих і темних відтінків, основний колір повинен бути білий. Обробляють стелю тканинними матеріалами (натяжна стеля) або гіпсокартоном, який потім фарбують.