Інтер'єр кухонної кімнати
1

ВСТУП

Актуальність теми. Дизайн інтер'єру з'явився порівняно нещодавно, хоча бажання змінювати та вдосконалювати навколишнє середовище було характерним для людини завжди. На сьогоднішній день інтер’єр посідає дуже важливу роль в житті кожної людини. Саме через інтер’єр можна виражати певні інтереси, життєві позиції, смаки  та інші характерні вподобання господаря. Інтер'єр  завжди буде актуальним, тому що навколишнє середовище чинить безпосередній вплив на психологічний та емоційний стан людини. І звідси настільки поширене бажання час від часу змінювати зовнішній вигляд своєї квартири або будинку.

Кухня – це одне з основних приміщень у квартирі та заміському будинку. Не тільки господиня дому, але й інші члени сім'ї проводять на кухні багато часу. Адже кухня є, по-перше, місцем приготування і споживання їжі, по-друге, своєрідним центром спілкування родини. Саме тому, від правильного облаштування та благоустрою кухні багато в чому залежить зручність домашньої роботи і відпочинок мешканців, а також комфорт і затишок помешкання в цілому.

Метою дослідження – є дослідження тенденцій, властивостей сучасних будівельних матеріалів, та сучасних концепцій стилю. Розробка  індивідуального дизайн – проекту кухонної кімнати у будинку садибного типу, в нюансній кольоровій гамі.

Кухонна кімната будинку – це житлове приміщення, тому будь який  інтер'єр - це своєрідний портрет людини, що живе в ньому. Він може багато чого розповісти про характер свого господаря, про його інтереси і смаки, соціальний статус і психологічний тип.