Ескізний проект інтер’єру кімнати для хобі у міській квартирі. Симетрія
31

30

тканини. Висота столу 950 мм. Він зручний тим, що висота столу дозволяє  кравчині комфортно виконувати розкрій. Якби висота даного столу була трохи нижчою, спина кравчині швидко стомлювалася б від постійного нахилу корпусу над виробом. Ширина столу 1000 мм а довжина 1400 мм. у столі для крою тканини е глибокі полиці на які легко помістяться довжелезні лінійки чи рулони тканини. Тож, площа столу дозволяє вільно розстелити полотно, тканину для подальшої роботи над ними.

Зона шиття та зона творчості об’єднані між собою, тобто являють собою один стіл г-подібної форми для економії простору в приміщенні, так як воно вузьке та довге. Висота столу 750 мм. Така висота зручна для сидіння за ним, адже сидячи за столом такої висоти лікті будуть на рівні з кистю руки і плечі не будуть підніматися. Якби стіл був занадто низьким швачка починала би горбитися, та якщо навпаки, то плечі були б високо підняті, тобто псувалася б осанка. Частина столу для шиття розміщена перпендикулярно до вікна так як при роботі з швейною машинкою світло повинно падати з лівої сторони щоб тінь не заважала кравчині шити. Довжина цієї частини 1000 мм а ширина 500мм. На ньому кравчиня може розмістити швейну машинку для роботи з виробом після розкрою тканини та намітки. В боковій частині столу є полиці де швачці буде зручно розмістити усе необхідне для заняття шиттям. Також позадуду зони шиття є ніша з полицями де зручно зберігати рулони тканини та інші необхідні матеріали.

Зона творчості - це інша частина столу г-подібної форми на якій розташований персональний комп’ютер як джерело творчості, так як за допомогою новітніх можливостей – Інтернету, кравчиня може шукати необхідні викрійки, лекала та матеріали для подальшого удосконалення власного заняття. В столі є висувні шухляди куди можна покласти дрібні речі чи папір. Довжина цієї частини столу 800 мм та ширина 500 мм.

Біля столу г-подібної форми, що поєднує у собі дві зони, розміщені стільці. Вони повністю однакові та мають такі розміри: 450 х 450 х450 мм.