Управління реалізацією підприємницької ідеї
19

иса. У 100 метрах знаходиться джерело мінеральної води «Шаянська - 242», на відстані 500 метрів – бювет з мінеральною водою «Шаянська -4» і «Шаянська-242». «Легенда Шаян» надає можливість справжнім цінителям активного і корисного відпочинку, любителям дійсно природної відпустки завітати в саме серце Закарпаття. Саме тут, в живописних і затишних куточках сховалися комфортабельні готелі з відмінною інфраструктурою і цілим спектром всіляких послуг. 

Приїхати на відпочинок в Карпати можна взимку, влітку, навесні – у будь-який час року ви будете зачаровані місцевістю і тутешньою атмосферою! Тут ви зможете відчути аромат гірських трав, вдихнути на повні груди кристально чисте повітря, поринути у ваблячу синяву річок і озер, оздоровитися водою з чистих мінеральних джерел. Наша компанія організовує для вас незабутній висококласний відпочинок, а вам залишається лише отримувати максимум задоволення і вражень від приголомшливої відпустки.

Мета бізнесу: створення додаткових послуг для того, щоб туристи, які відвідували базу відпочинку отримали якнайнайбільше задоволення від відпочинку і мали всі умови для активного відпочинку . А також щоб мати переваги на місцевому ринку туристичних закладів для відпочинку.

 

 

3.2 Характеристика галузі, фірми та послуг

 

Готелі Карпат та Закарпаття мають відмінно розвинену інфраструктуру і дійсно значний спектр послуг. Щороку, в будь-який сезон  Закарпаття приймає тисячі туристів, які бажають оздоровитися, укріпити здоров'я. База відпочинку «Легенда Шаян» вважається одним з кращих в