Діагностика фінансової стійкості
23

Розділ 2. Діагностика фінансової стійкості ДП «Поліський спец лісгосп»

 

2.1 Динаміка техніко-економічних показників діяльності підприємства за 2009-2011 роки

 

 

Дослідження курсової роботи виконувалися на матеріалах державного підприємства «Поліське спеціальне лісове господарство» (скорочена назва – ДП «Поліський спецлісгосп»). Дане підприємство, засноване на державній власності і було створене відповідно до наказу Державного комітету лісового господарства України від 51.10.1991р. №155 «Про удосконалення лісовим і мисливським господарством у Житомирській області». Воно підпорядковується Державному комітету лісового господарства України і відноситься до Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Адреса підприємства: Україна, Житомирська обл., Поліський район, м.Поліське, вул. Житомирська 3.

Державне підприємство «Поліський спецлісгосп» було створене з метою:

- ведення мисливського господарства, охорони, відтворення та раціонального використання державного мисливського фонду на території мисливських угідь, наданих у користування підприємству;

- ведення лісового господарства, охорони, захисту, раціонального використання та відтворення лісів.

ДП «Поліський спецлісгосп» здійснює свою діяльність на основі і відповідно до чинного законодавства України та статуту, який затверджується Органом управління майном. ДП «Поліський спецлісгосп» є юридичною особою. Права і обов’язки юридичної особи воно набуває з дня його державної реєстрації.

За рішенням органу управління майном у встановленому законом порядку здійснюється участь ДП «Поліський спецлісгосп» в асоціаціях, корпораціях, концернах та інших об’єднаннях.