Система обміну зашифрованими текстовими повідомленнями (програма чат на С++ Builder)
5

Комунікаційні можливості сучасних мереж настільки високі, що відео-конференція чи аналог телефонної розмови є досить доступними, проте в нашій країні вони поки не дуже розповсюджені. Досить популярними є різного роду «чати», що використовуються як для роботи, так і для відпочинку.

Актуальність даної теми полягає у тому, що використання локальної мережі для обміну повідомленнями, допоможе персоналу підвищити ефективність своєї праці. Можливість швидко дати доручення підлеглому, порадитись з колегою, або провести певного роду «нараду» не відриваючи працівників від робочих місць заощадить досить багато часу.

Метою даної роботи є розробка для   ТОВ Цукровий завод «Махаринецький» системи обміну текстовими повідомленнями, що дозволить працівникам підприємства швидко і зручно обмінюватись інформацією, приймати рішення та просто спілкуватися.

Об’єктом дослідження виступає локальна мережа, як засіб для  комунікації  на підприємстві.

Завдання дослідження полягає в визначенні методів оптимізації комунікаційного процесу та пошук шляхів підвищення його ефективності.

Предметом дослідження в даній роботі виступає процес обміну інформацією між комп’ютерами, а саме процес обміну текстовими повідомленнями.

В основі бакалаврської роботи лежать матеріали:  інструкції, наукові публікації вітчизняних та зарубіжних спеціалістів.

Представлена робота містить 87 сторінками, проілюстрована 24 рисунками, містить одну таблицю та 3 додатки, список використаної літератури включає 13 джерел.