Створення інтернет-магазину товарів легкої промисловості засобами PHP та MySQL
81

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

 

Метою роботи було створення інтернет-магазину жіночого одягу з адміністративною частиною. Для розв’язання цієї задачі було досліджено найпоширеніші засоби розробки інтернет-магазину, і вирішено використати мову програмування PHP та СУБД MySQL.

Було спроектовано та реалізовано базу даних.

За поставленими вимогами інтернет-магазин мав складатися з двох взаємозв’язаних частин:

       адміністративної частини, яка дозволяє співробітникам електронного магазину управляти каталогом;

       загальнодоступної в мережі Інтернет частини користувача, яка дозволяє переглядати та замовляти обраний товар.

Для адміністративної частини було створенно функцію авторизації –захист адміністративної частини, завдяки авторизації за допомогою логіну та паролю. В адміністративній частині відбувається управління вмістом каталогу інтернет-магазину.             

В проектній частині роботи було використано систему навичок і знань із CSS, HTML, MySQL та PHP. При створенні завдання було враховано всі особливості технічного завдання.

Інтернет-магазин був встановлений на працюючий веб-сервер, та пройшов тестування. При підрахунку результатів роботи та витрат, було встановлено ефективність інтернет-магазину.

У результаті розрахунків робимо висновок про те, що всі витрати окупляться на першому місяці роботи інтернет-магазину.              

Слід зазначити, що впровадження інтернет-магазину підприємцем –безперечно сприяє зростанню його конкурентоздатності за рахунок збільшення кількості потенційних покупців, автоматизації процесів управління та більш чіткої організації бізнес-структури.