Соціальний менеджмент
11

гуртом «СолоДощів», Кав’ярня «На Бамбетлі» та екологічним клубом однодумців «ЛОТОС».

        Основним нашим партнером є СЗШ №55 м. Львова, що здійснює  освітню та навчальну діяльність. Саме в даній школі будуть проведені екологічні тренінги.

      З ким ми ще плануємо налагоджувати співпрацю і чому їм це може бути цікаво.

        До співпраці на постійній основі, ми плануємо залучити  гурт “СолоДощів” з допомогою якого буде проведено концерт для  збору коштів для реалізації нашого проекту,а саме кошти для придбання подарунку  переможцям  конкурсу “Екологія очима дітей”та популяризації нашої сторінки вконтакті.  Можлива співпраця зі кав’ярнею «На Бамбетлі» в якій виступає наш музичний гурт.

        А також Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС», що також займається подібними проектами та може нам надати інформацію, яка необхідна для реалізації даного проекту.

       Наш проект полягає у формуванні активного екоцентриського світогляду, усвідомленні того, що кожен з нас несе персональну відповідальність за  збереження планети. Ми поєднуємо два аспекти нашого життя: екологію та людський світогляд.

          Вже працюють над подібними проблемами такі організації:

*Аква-школа (Освітня програма про охорону водних ресурсів),

*Організація з безпеки та співробітництва в Європі«Зелений пакет»,

*Фонд братів Кличків за ініціативи компанії Panasonic: Дитячий екологічний конкурс «Еко Ідеї»,

*Подільська агенція регіонального розвитку: проект «Зелена демократія» (інформаційні семінари в загальноосвітніх навчальних закладах Вінниці),

*Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС»: Еко-тренінги для учнів школи-інтернату