Соціальний менеджмент
7

старатись берегти природи ,її воду повітря,грунти, і вчити цьому інших, навіть і своїх батьків.

       Екологічне виховання є неперервний процес навчання, виховання, самоосвіти, накопичення досвіду і розвитку особистості, спрямований на формування ціннісних орієнтацій, норм поведінки і спеціальних знань щодо збереження навколишнього середовища і природокористування, реалізованих в екологічно грамотній діяльності.

       Тому,  ми вирішуємо проблему екологічної обізнаності серед школярів, завдяки збільшенню екологічних знань та усвідомленості важливості екології в нашому житті.

     Приймаюча сторона отримує інформацію, знання і самовдосконалення.  Задовольняються такі потреби як причетність, значимість та ріст , а особливо збільшується розуміння того, що саме від них, від їхніх дій залежить подальша доля нашої планети. Даний проект формує світобачення і свято прийняття він також спирається на задоволення вторинних потреб за А.Маслоу.

       Для благодійної сторони, в першу чергу, це задоволення потреби в філантропії, а також  в значимості, причетності, розумінні того що саме через цей проект, ми можемо принести нові знання, збільшити світогляд школярів, та внести свою лепту в збереження довкілля.

     Досягненнями  для реалізації нашого проекту  ми вважаємо :

*Знаходження школи в якій ми могли реалізовувати наші задуми.

*Проведення переговорів із директором школи, і отримання дозволу на проведення наших тренінгів.

*Зацікавлення і залучення партнерів.

*Підбір відповідного матеріалу для тренінгів.

*Консультація з людьми, які займаються схожими проектами і мають досвіт роботи в даному напрямі.

*Узгодження плану тренінгів з вчителем класу в якому будуть проводитися тренінги.

*Проведення тренінгу  Еко-малюнок.