Складання кошторисної документації на виконання комплексу топографо-геодезичних робіт при створенні планів в масштабі 1:2000 на об’єкті смт. Іванків Київської області
17

Стадії проектування

Питома вага у відсотках

при трьох стадійному  проектуванні

при дво стадійному проектуванні

Проект та РД

1 ТЕО, ЕП

20

0

2 Проект (П)

60

70

3 Робоча документація (РД) (РД)

20

30

Всього

100

100

Розподіл вартості проектних робіт між виконавцями окремих розділів проектної документації проводяться на договірних засадах. Проекти будівництва, що затверджуються на стадії проект, повинні бути розроблені достатньо детально, що дозволить реалізувати рішення, відображені у проектній документації.

Вартість проектно-вишукувальних робіт – це сума необхідних для відшкодування прямих і накладних витрат проектною організацією при виконанні зазначених робіт встановленням нормативних витрат матеріально-технічних ресурсів, податків, зборів і обов'язкових платежів, а також економічно обґрунтованого прибутку.             

1.4 Калькуляційний метод визначення кошторисної вартості проектно-вишукувальних робіт

Кошторисна вартість проектно-вишукувальних робіт за цим методом визначається за кошторисами, які складаються за формою ''2-п'' (додаток Б), на підставі діючих в Україні збірників цін проектно-вишукувальні роботи з застосуванням відповідних коефіцієнтів та індексів.

Кошторисна вартість проектно-вишукувальних робіт, залежно від їх виду, визначається з застосуванням цін таких збірників:

Вишукувальні роботи (інженерно-геодезичні, інженерно-геологічні тощо) – збірник цін вишукувальні роботи для капітального будівництва (Москва 1982 рік), доповнення до нього (постанова Держбуду СРСР від 01.03.90 № 22);