Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
21

програмування для використання з програмною платформою .NET Framework, запропонованої компанією Microsoft в 2002 році.

Платформа. NET Framework, або просто .NET, грає роль своєрідної операційної системи всередині операційної системи, дозволяючи створювати і звичайні програми, і веб-додатки на різних мовах програмування, включаючи, зрозуміло, C# програмування. В цілому нова платформа замислювалася як альтернатива платформі Java, в той час швидко набирала популярність, основою якої також є віртуальна машина. Незважаючи на справедливу критику ряду особливостей платформи компанії Microsoft, до теперішнього моменту. NET Framework, а разом з нею і C# програмування, стали виключно популярні і затребувані в різних сферах як традиційної розробки програмного забезпечення, так і веб-програмування.

Відмінною особливістю платформи .NET є те, що вона підтримує не тільки C# програмування, а й забезпечує можливість створювати програми на різних мовах, список яких досить значний. Однак C# є, мабуть, найбільш популярним з них, адже його освоєння не зажадає великих зусиль у будь-кого, хто знайомий з С++. Не зайвим буде відзначити, що сама платформа .NET створена на C#, що є найбільш серйозним свідченням можливостей, що відкриваються перед розробником, який освоїв C# програмування.

Об'єднавши переваги не тільки С++, а й ряд інших поширених мов і систем програмування (в їх числі і Delphi, і Java, і Visual Basic), C# необтяжений необхідністю підтримувати зворотню сумісність з попередниками, що дозволило зробити його структуру ясною і логічною, а C# програмування досить просте і надійне.

Як вже зазначалося, C# досить простий в освоєнні, що і стало однією з основних причин його популярності в середовищі веб-розробників. Саме це дозволяє освоїти мову самостійно, скориставшись численними інтернет-ресурсами, присвяченими платформі .NET в цілому і C# зокрема, або ж однією з написаних про C# книг. Однак освоїти найбільш ефективні прийоми роботи