Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
33

(відповідно на найнижчому рівні конкретизації) і є найбільш компактним його описом. Метамодель – екземпляр або конкретизація позначка-метамоделі – визначає мову для специфікації моделей. Всі основні поняття мови UML – це поняття рівня метамоделі. Модель у контексті мови UML є екземпляром (конкретизацією) метамоделі в тім розумінні, що кожна (конкретна) модель системи повинна використовувати тільки поняття метамоделі, конкретизувавши їх стосовно відповідної ситуації. Змістовно говорячи, рівень моделі призначений для опису конкретної предметної області. Конкретизація понять моделі відбувається на рівні об'єктів, які є екземплярами моделі й містять конкретну інформацію про предметну область відповідно до поняттями моделі.

Модель – штучна система, що відображає з певною точністю основні властивості об’єкта-оригіналу, що вивчається. Модель знаходиться в певній відповідності із об’єктом вивчення, може замінити його при дослідженні і дозволяє отримати інформацію про цей об’єкт.

Дана модель відноситься до фізичної ,адже саме ці моделі дозволяють наглядно представити процеси, що проходять насправді. За допомогою фізичних моделей можна вивчати вплив окремих параметрів на протікання фізичних процесів.

2.1.3. Опис потоку подій для бізнес-варіантів використання

Діаграма прецедентів – в UML, діаграма, на якій зображено відношення між акторами та прецедентами в системі. Також, перекладається як діаграма варіантів використання.

Діаграма прецедентів є графом, що складається з множини акторів, прецедентів (варіантів використання) обмежених границею системи (прямокутник), асоціацій між акторами та прецедентами, відношень серед прецедентів, та відношень узагальнення між акторами. Діаграми прецедентів відображають елементи моделі варіантів використання.