Багатокритеріальний пошук культурно-розважальних закладів. ASP .Net MVC4. БД кінотеатрів.
7

1.   ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА

1.1. Опис завдання

Розвиток інтернет-комунікацій призвів до появи ряду ресурсів, що від­різняються великою відвідуваністю, величезними базами даних, набором численних сервісів, що надають користувачам нові функції, стає важко обмежитись веб-додатками, які використовують тільки HTML. Все більше зростає роль веб-програмування, тому що власники веб-ресурсів намагаються надати своїм проектам інтерактивність, зручність управління контентом сайту і т. д.

З надзвичайно швидким та прогресивним розвитком інформаційних технологій, а в нашому аспекті туризму та політики задоволення інтересів споживачів, не виглядає дивним важливість систематизації інформації задля спрощення користування та здійснення певних операцій з нею.

На сьогодні існує безліч різноманітних закладів, розкиданих по куточках України, які не тільки туристам, але й жителям міста важко знайти на карті та оцінити якість обслуговування того чи іншого культурно-розважального закладу.

Завдяки своїм можливостям інформаційна система пошуку культурно-розважальних закладів, зокрема системи залишених відгуків, оцінювання якості обслуговування, удосконаленому пошуку тощо, спрямована задовольняти потреби мобільності та зручності користувачів під час пошуку кінотеатрів у місті Дніпропетровськ.

Проаналізувавши наявні інформаційні системи для пошуку культурно-розважальних центрів, я виділив ряд недоліків: нагромадження інформації та реклами; відсутня робота з мапами: прокладання маршрутів; заплутаний функціонал.