Звіт про проходження навчальної практики в адвоката
2

Вступ

         Я, , студент четвертого курсу юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, був скерований та проходив навчально-виробничу практику в Здолбунівській районній асоціації адвокатів Рівненської області. Даний асоціація знаходиться за адресою м. Здолбунів, вул. Приходька, 4. Час проходження практики – 12.01.2017р. до 25.01.2017р.

Основним завданням цієї практики було закріплення теоретичних знань, отриманих під час навчання на юридичному факультеті, і набуття практичних навиків роботи зі спеціальності. Метою практики було засвоєння і поглиблення теоретичних знань у сфері цивільного, господарського, кримінального, сімейного, трудового права, кримінального процесу, а також ознайомлення зі структурою і діяльністю адвокатури України, вивчення нормативного матеріалу, що регламентує цю діяльність, ознайомлення з документацією, яка зустрічається в адвокатській практиці.

Під час проходження навчальної практики я ознайомився із нормативними документами, що регулюють діяльність адвокатури. Ознайомився з роботою адвоката, беручи участь в консультуванні громадян у межах моїх навиків та знань. Завдяки участі в судових засіданнях я мав змогу спостерігати та брати до уваги основи навичок адвокатської етики та прийомів, які адвокати використовують на практиці. Набув навиків систематизації документів та їх вмілого і головне послідовно правильного використання на практиці. 

Також я був присутній на слуханнях різних категорій справ, що дало мені змогу ближче ознайомитися з роботою юристів на практиці. Ознайомився з окремими кримінальними, цивільними, адміністративними справами.