Аналіз інфраструктури та рекомендації щодо вдосконалення технології надання основних та додаткових послуг готелю «Reikartz Медiваль Львiв»
7

 

 

Розділ 1. Організаційно-єкономічна характеристика та аналіз  інфраструктури готелю «Reikartz Медіваль Львів»

      1.1 Базова характеристика готелю (розташування готелю, підпорядкованість, призначення, місткість, поверхність, рівень комфорту)

Готель «Reikartz Медіваль Львів» розташований у декількох хвилинах ходи від історичного центру Львова – площі Ринок. Поруч знаходяться такі визначні пам'ятки, як львівська ратуша, костел єзуїтів, оперний театр, домініканський монастир, вірменський кафедральний собор. Готель займає старовинну будівлю на вулиці Друкарська (мал.1.1), (мал.1.2)    , яка в XVII столітті носила назву «дорога за оленем».

У 2011 році «Reikartz Медіваль» був удостоєний національної туристичної премії «Зірки гостинності», а також увійшов до рейтингу «100 кращих готелів України», підготовленого Радою з питань туризму та курортів.

У 2013 році готель «Reikartz Медіваль Львів» був визнаний другим кращим готелем країни за щорічним рейтингом кращих готелів України Travelers' Choice Hotels порталу TripAdvisor, складений за результатами відгуків туристів з усього світу.