Журнал «Вісник Книжкової палати» (2009 – 2010 рр.)
15

Про затвердження Порядку визначення обсягу книжкової продукції державною мовою, підготовка випуск  та/ або розповсюдження якої здійснюється вітчизняними видавництвами та підприємствами розповсюдження книжкової продукції, для укладення договорів  оренди приміщень.

 

55.Тимошенко Ю. Про затвердження Порядку визначення обсягу книжкової продукції державною мовою, підготовка випуск  та/ або розповсюдження якої здійснюється вітчизняними видавництвами та підприємствами розповсюдження книжкової продукції, для укладення договорів  оренди приміщень / Юлія Тимошенко // 2009. – № 7 (156). – С. 3.

Про затвердження Порядку визначення обсягу книжкової продукції державною мовою, підготовка випуск  та/ або розповсюдження якої здійснюється вітчизняними видавництвами та підприємствами розповсюдження книжкової продукції, для укладення договорів  оренди приміщень.

 

56.Указ Президента України «Про відзначення державними нагородами України» // 2009. – № 9 (158). – С. 3.

Указ президента України про відзначення державними нагородами за вагомий внесок у розвиток національного книговидання , високі здобутки у популяризації української книги у світі.

 

57.Указ Президента України «Про надання державному закладу «Одеська  державна ордена Дружби народів наукова бібліотека імені М. Горького» статусу національного // 2009. – № 9 (158). – С. 3.

Указ Президента України «Про надання державному закладу «Одеська  державна ордена Дружби народів наукова бібліотека імені М. Горького» статусу національного.

 

58.Указ Президента України «Про відзначення державними нагородами України працівників бібліотечної справи» // 2009. – № 9 (158). – С. 3.

Указ президента України про відзначення державними нагородами працівників бібліотечної справи за значний внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди всеукраїнського дня бібліотек.

 

59.Указ Президента України «Про відзначення державними нагородами України з нагоди               Дня української писемності та мови. // 2009. – № 11 (160). – С. 3.

Указ президента України про відзначення державними нагородами України з нагоди  Дня української писемності та мови за значний особистий внесок у розвиток української писемності та мови, вагомі досягнення у професійній діяльності.

 

60.Указ Президента України «Про відзначення державними нагородами України працівників радіо, телебачення та зв’язку. // 2009. – № 11 (160). – С. 3–4.

Указ Президента України про відзначення державними нагородами України працівників радіо, телебачення та зв’язку за вагомий особистий внесок у розвиток телебачення і радіомовлення в Україні, створення творчих і тематичних програм, та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.