Облік, аналіз і аудит розрахунків з централізованими бюджетними та позабюджетними фондами (на прикладі ДП ”Малинський спецлісгосп”)
59

            Воно користується землею та іншими природними ресурсами відповідно до мети своєї діяльності і чинного законодавства України.      

    Підприємство самостійно планує свою діяльність, відповідно до кон’єктури ринку продукції, товарів, робіт, послуг та економічної ситуації.

    Підприємство реалізовує свою продукцію і послуги, за цінами, що формуються відповідно до умов економічної діяльності та за фіксованими державними цінами.

             Обов’язки Підприємства:

     - забезпечувати відтворення , охорону, захист і підвищення родючості ґрунтів, продуктивності лісових насаджень і посилення їх корисних властивостей, виконувати інші вимоги законодавства щодо ведення лісового господарства та використання лісових ресурсів;

  - дотримуватись науково обґрунтованих норм і порядку спеціального використання деревних та інших ресурсів лісу та користування земельними ділянками лісового фонду.

     При визначенні стратегії господарської діяльності Підприємство враховує державні замовлення та контракти.

     ДП "Малинський спецлісгосп" забезпечує своєчасну сплату податків та інших відрахувань згідно з чинним законодавством;

    - забезпечує додержання законодавства про працю, правил та норм охорони праці, техніки безпеки, соціального страхування;

    Підприємство дотримується норм та вимог щодо охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання і відтворення природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки.