Параметри вирівнювання тексту stripper плафони očesyvaûŝego пристрої для молотьби зернові культури в зародку
5

Об'єктом дослідження. Технологічний процес молотьби круп на пень. викрійки взаємодії робочими органами, stripper відбивача і očësyvaûŝego барабанний тип očësyvaûŝego заголовку.

Дослідження методологія. Теоретичні дослідження проводилися з використанням методів теоретичної механіки, математичного аналізу і моделювання дослідження проводились на спеціально влаштованих лабораторія об'єкта за допомогою післядипломної стрес вимірювань та фотографія. при визначенні якість роботи očësyvaûŝih пристроїв застосовуються математичного планування експериментів. агротехнічний оцінка пілотних očesyvaûŝego пристрої в поле проводилася ost. 70.81.81 "машина комбайнів. Програма і методи тестування» [76] і за допомогою приватні практики.

Наукова новизна роботу в тому, що вперше дано експериментально теоретичною основою конструктивних та експлуатаційних параметрів stripper відбивача dvuhbarabannogo očësyvaûŝego приладу, що значно збільшує ефективність процесу молотьби зернових. На основі системного аналізу структури, Запропоновано новий класифікації očësyvaûŝih пристроїв. Визначається на основі scree і зерна втрати безкоштовно зерна в купи očesannom від швидкості machine, конструктивна і кінематична параметрів пристроїв očësyvaûŝego.

Практичне значення результатів. Пропонованого конструкція експериментальної апарату покращено швидкодію серійний očësyvaûŝego комбайна в 1.5.. 2,0 часів, зниження загальних втратах зерна для Ширер 0,6.. і 1,0% для пшениці і до 1.4.. до 2,0% по рисові і зниження фрагментації зерна до 0,8.. бункер і 1,0%.

Результатів теоретичних і експериментальних досліджень був використаний КБ і громадських організацій, які мають дослідний завод для розробки технічної документації та виготовлення експериментальних зразків očësyvaûŝego типу різак для об'єднати комбайна і основний дизайн бюро ВАТ Херсонський комбайнів "для використання у розвитку подібних пристроїв. Пристрої отримали позитивні відгуки на попередніх випробувань у Великобританії. ЦІТ