Дослідження організаційно-економічних аспектів діяльності закладів розміщення м. Винники
3

     розробка механізмів управління підприємством в умовах конкурентного ринку послуг тощо.

Об’єктом дослідження виступають готельні комплекси м. Винники.

Предметом дослідження нашої роботи є організаційно-економічні аспекти діяльності підприємств на ринку готельних послуг м. Винники.

У процесі дослідження були використані загальнонаукові методи аналізу, синтезу, абстрагування, узагальнення, індукції та дедукції тощо.

Дипломна робота містить три розділи. У першому розділі висвітлено сутність та особливості діяльності закладів розміщення. Також розглянуто основні засоби розміщення, їх характеристика та визначальні фактори для типізації готельного господарства. Крім цього, виявлено місце і роль готельних закладів Львівщини на ринку туристичних послуг.

Другий розділ дипломної роботи присвячений визначенню передумов розвитку готельного господарства м. Винники, зокрема таких як, природно-географічних, історико-культурних та соціально-економічних та їхній вплив на сучасний готельний бізнес.

У третьому розділі проаналізовано діяльність закладів розміщення м. Винники.

Для написання дипломної роботи використано різноманітні джерела інформації: законодавчі акти, навчальні посібники, статті з періодичних видань, інформація з веб-джерел, статистичні відомості тощо. Загалом, для написання роботи використано 64 літературних джерел.

Робота охоплює 57 друкованих сторінок, з них основного тексту – 52 сторінки. Дипломна робота містить 8 таблиць та 9 рисунків (схеми, графіки, діаграми).