Домашня бібліотека
6

чується об’єктами, які не мають

 

 

реальних аналогів у житті. Підвищити ступінь абстракції можна :

1.       описом власних типів даних;

2.       використанням функцій;

3.       об’єднання типів даних і функцій у модулі;

4.        використанням класів.

Найбільш цікаві для нас абстракції сутності об’єктів, тому що вони відповідають словнику предметної області. Опис поведінки об’єкта містить опис операцій, які можуть виконуватись над ним, та операцій, які сам об’єкт виконує над іншими об’єктами. Такий підхід концентрує увагу на зовнішніх особливостях об’єкта.

Повний набір операцій, які об’єкт може здійснювати над іншим об’єктом, називається протоколом (про це йтиметься нижче). Протокол відображає всі дії, які може зазнавати сам об’єкт і за допомогою яких може впливати на інші об’єкти, чим повністю визначає зовнішню поведінку абстракції із статистичної та динамічної точки зору.

 

1.4 WPF

 

Windows Presentation Foundation (WPF, кодова назва — Avalon) — графічна (презентаційна) підсистема в складі .NET Framework 3.0, що має пряме відношення до XAML. WPF разом з .NET Framework 3.0 вбудована в Windows Vista, а також доступна для установки в Windows XP Service Pack 2 і Windows Server 2003.

 

Це перше реальне оновлення технологічного середовища призначеного для користувача інтерфейсу з часу випуску Windows 95. Воно включає нове ядро,